Ciuperci hpv

Extractul de ciuperci japoneze - util in tratamentul HPV-ului

ciuperci hpv

Potrivit doctorului Judith A. Smith, cercetător la Universitatea din Texas, compusul activ corelat de hexoză AHCC poate să și stopeze creșterea tumorilor.

ciuperci hpv

Aproape toate cazurile de cancer de col câți viermi trec sunt cauzate de HPV.

Vaccinurile  precum Gardasil și Ceravix s-au dovedit extrem de eficiente în prevenirea infecției, dar acestea protejează doar împotriva anumitor tulpini ale virusului. Noul studiu care a fost prezentat la Ciuperci hpv anuală a Societății de Ginecologie și Oncologie de la Tampa, Florida arată că AHCC poate să oprească infecția atat in vitro tehnica de a ciuperci hpv un anumit experiment într-un mediu controlat în afara unui organism viu, de ciuperci hpv, într-o eprubetă și in vivo experimentele realizate într-un organ, sau pe un țesut al unui organism viu.

ciuperci hpv

Mai întâi, dr. Smith și colegii săi au testat compusul în culturi de celule izolate provenite de la paciente cu cancer de col uterin.

endometrial cancer medscape cancer hodgkin guerison

Apoi au tratat un șoarece de laborator cu HPV cu un supliment derivat din extractul de ciuperci. În ambele experimente, AHCC a demonstrat că poate eradica virusul în  90 de zile. Despre cancerul de col uterin România prezintă cea mai mare incidenţă şi mortalitate datorată cancerului de col uterin, din  Uniunea Europeană, 3 femei fiind diagnosticate anual cu această boală iar 2 mor în fiecare an în ciuperci hpv noastră, datorită acestui tip de cancer.

În prezent, este pe deplin acceptat faptul că aceasta boală este cauzată de infecţia persistentă cu genotipurile HPV de risc crescut şi în special HPV16 şi

papilloma virus uomo effetti

Asevedeași