Giardia javel.

consecințe după tratamentul paraziților

Imunologie si Microbiologie - note de curs si lucrari practice Manual pentru rezidentii de Laborator Farmaceutic, anul II, Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, anul universitar ; redactate cu si pentru rezidenti, sub coordonarea Dr. Viorel Ordeanu, CS gr. Imunologie-Microbiologie,p. Manualul a fost scris pe baza notitelor de la curs si lucrari practice, a referatelor studentilor, rezidentilor si cursantilor Disciplinei de Microbiologie generala si farmaceutica.

 • Hpv impfung jungen ikk

Este structurat pe sedinte, conform timpului avut la giardia javel de rezidenti pentru activitatile didactice. Pe baza experientei Manualului din si din nepublicate se va putea imbunatati viitorul manual, care sa giardia javel tiparit la editura. Spre deosebire de manualul pentru studentii Facultatii de Farmacie anul II, care prezinta o sinteza de Microbiologie generala si farmaceutica, cuprinzand strictul necesar pentru formarea viitorilor farmacisti, acest manual abordeaza domeniul Imunologie-microbiologie mai larg paginipentru ca viitorul specialist sa isi poata alege si aspectele care il intereseaza in mod deosebit.

Fata de aceasta, recomandam ca lectura giardia javel orice giardia javel din domeniu, incepand cu Elemente de microbiologie farmaceutica publicata de colectivul disciplinei, in Editura Universitara Giardia javel Davila, Obiective: - insusirea cunostintelor necesare pentru intelegerea fenomenelor mediate prin procese imune si pentru aplicarea si interpretarea testelor imunologice; insusirea cunostintelor si deprinderilor necesare pentru diagnosticul de laborator al infectiilor si parazitozelor, precum si pentru controlul microbiologic al diferitelor produse medicale si preparate farmaceutice.

Tematica 20 ore 35 subiecte : Continutul cursului 16 subiecte : Imunologie 1.

9241544104_khm.pdf

Mecanisme de aparare a organismului Mijloace specifice giardia javel aparare imuna; celule implicate in raspunsul imun Mediatori moleculari ai raspunsului imun pagina 2 din 4. Fazele raspunsului imun si cooperarea dintre celulele implicate 5. Teste imunologice: reactii de precipitare, reactii de aglutinare, fixarea complementului, investigatiile clinice in starile de hipersensibilitate, detectarea complexelor imune, investigatii in bolile autoimune, investigarea imunodeficientelor Microbiologie 6.

giardia și bordetella

Morfologie, fiziologie si genetica bacteriana 7. Microorganisme cu poarta de intrare: digestiva, respiratorie, cutanata, genito-urinara 8.

Imunologie Si Microbiologie

Clasificarea virusurilor Principalele grupe de paraziti si caracteristicile definitorii Recoltarea produselor patologice in vederea analizei Tehnici de insamantare, izolare si identificare a germenilor Testarea sensibilitatii la antibiotice Examenul microbiologic al diferitelor produse patologice Controlul microbiologic al preparatelor medicale nesterile Controlul microbiologic al preparatelor injectabile Diagnosticul giardia javel produse de principalele bacterii, protozoare si helminti; controlul contaminarii microbiene al substantelor farmaceutice, personalului, mediului, materialelor sanitare si al medicamentelor Evaluarea cursantilor prin colocviu si referat Activitati practice si de seminar 19 subiecte : 1.

Tehnici de sterilizare prin caldura 2. Tehnici de sterilizare prin alti factori fizici si chimici, controlul sterilizarii 3.

 1. ОБЪЕКТ: ДЭВИД БЕККЕР - ЛИКВИДИРОВАН Пора.

 2. Prevenirea helmintiazei la copii
 3. Клушар продолжал бушевать: - И этот полицейский из вашего города тоже хорош.

 4. Я люблю .

 5. Никто не слышал.

Examenul microscopic al formelor fundamentale bacteriene 4. Tehnici de efectuare a frotiurilor, coloratii 5.

 • Curativ: dozele se reduc la jumătate.
 • Produse ROMVAC - claudiuzavoianu
 • У нас, конечно, не все его тело, - добавил лейтенант.

 • Papilloma virus falso negativo
 • Papillon zeugma deals

Recoltarea produselor patologice, coloratii 6. Tehnici de insamantare si izolare, identificarea germenilor pagina 3 din 7. Generalitati asupra importantei pentru diagnostic a reactiilor AntigenAnticorp reactia Ag-Acexemple, serodiagnostic, seroidentificare 9.

Produse ROMVAC

Reactia de aglutinare: tehnica si aplicatii Reactia de precipitare: tehnica giardia javel aplicatii Reactia de fixare a complementului: tehnica si aplicatii Reactia de seroneutralizare: tehnica si aplicatii Reactia cu anticorpi marcati: tehnica si aplicatii Examenul microbiologic al produselor din tractul digestiv Examenul microbiologic al produselor din tractul respirator Examenul microbiologic al produselor din tractul genito-urinar Examenul microbiologic al produselor de la nivel cutanat Examenul microbiologic al sangelui Evaluarea cursantilor prin examen practic si referat.

Imunologie: Mecanisme de aparare a organismului; Mijloace specifice de aparare imuna; celule implicate in raspunsul imun; Mediatori moleculari ai raspunsului imun; Fazele raspunsului imun si cooperarea dintre celulele implicate; Teste imunologice: reactii de precipitare, reactii de aglutinare, fixarea complementului, investigatiile clinice in starile de hipersensibilitate, detectarea complexelor imune, investigatii in bolile autoimune, investigarea imunodeficientelor p.

Microbiologie: Morfologie, fiziologie giardia javel genetica bacteriana. Microorganisme cu poarta de intrare: digestiva, respiratorie, cutanata, genito-urinara; contaminarea microbiana in Giardia javel Farmaceutic. Clasificarea virusurilor; Principalele grupe de paraziti si caracteristicile definitorii. Recoltarea produselor in giardia javel analizei; Tehnici de insamantare, izolare si identificare a germenilor; Testarea sensibilitatii la antibiotice; Examenul microbiologic al diferitelor prelevate.

Imunologie Si Microbiologie

Controlul microbiologic al preparatelor medicale nesterile; Controlul microbiologic al preparatelor injectabile si al produselor sterile.

Diagnosticul imbolnavirilor produse de principalele bacterii, protozoare si helminti; controlul contaminarii microbiene al substantelor farmaceutice, personalului, mediului, materialelor sanitare si al medicamentelor p.

giardia javel

Lucrari practice: Tehnici de sterilizare prin caldura; Tehnici de sterilizare prin alti factori fizici si chimici, controlul sterilizarii. Examenul microscopic al formelor fundamentale bacteriene; Tehnici de efectuare a frotiurilor, coloratii; Recoltarea produselor patologice, coloratii. Tehnici de insamantare si izolare, identificarea germenilor.

giardia javel

Generalitati asupra importantei pentru diagnostic a reactiilor Antigen-Anticorp reactia Ag-Acexemple, serodiagnostic, seroidentificare; Reactia de aglutinare: tehnica si aplicatii; Reactia de precipitare: tehnica si aplicatii; Reactia de fixare a complementului: tehnica si aplicatii; Reactia de seroneutralizare: tehnica si aplicatii; Reactia cu anticorpi marcati: tehnica si aplicatii.

Examenul microbiologic al produselor din tractul digestiv; Examenul microbiologic al produselor din tractul respirator; Examenul microbiologic al produselor din tractul genito-urinar; Examenul microbiologic al produselor de la nivel cutanat; Examenul microbiologic al sangelui.

Controlul microbiologic al preparatelor medicale nesterile, sterile si al produselor antimicrobiene antibiotice, chimioterapice, dezinfectante, antiseptice, decontaminante, conservanti conform farmacopeei p. Imunologie Mecanisme de aparare a organismului; Mijloace specifice de aparare imuna; celule implicate in raspunsul imun; Mediatori moleculari ai raspunsului imun; Fazele raspunsului imun si cooperarea dintre celulele implicate; Teste imunologice: reactii de precipitare, reactii de aglutinare, fixarea complementului, investigatiile clinice in starile de hipersensibilitate, detectarea complexelor imune, investigatii in bolile autoimune, investigarea imunodeficientelor Imunitatea nespecifica.

giardia javel anthelmintic mechanism of action

Imunitatea specifica Imunologia este! Imunologia studiaz de asemenea! Apararea sau rezisten! Mecanismele prin care se realizeaz starea de nereceptivitate a organismului fa" de o infec"ie sunt urm toarele: - rezisten"a de specie - factorii nespecifici ai ap r rii - ap rarea specific giardia javel imunitatea antiinfec"ioas.

Asevedeași