Lanțuri parazitare, Anticorpii

paraziti - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

can hpv cause mouth cancer pastile pentru detoxifiere

Redactia Descopera. Măruntele Phronima sunt întâlnite în toate oceanele, cu excepţia apelor polare.

lanțuri parazitare

Phronima  atacă aceste fiinţe, transformându-le în gazde. Această complexă relaţie interspecifică suscită câteva întrebări; de exemplu, Phronima  omoară salpa în acest proces, caz în care ar fi clasificată nu drept un parazit, ci un parazitoid? Paraziţii nu îşi ucid gazda, lanțuri parazitare trăiesc în ea astfel încât să îi permită să rămână în viaţă, pentru a le oferi hrană şi adăpost.

Apoi, de ce navigarea în butoiaş este avantajoasă pentru Phronima? Acest crustaceu marin este dificil de studiat, deoarece trebuie cercetat în stare vie şi înainte ca structura salpei în care locuieşte să fi fost afectată de expunerea la aer.

listă de antihelmintice

Cu toate acestea, salpele scobite nu prea mai seamănă cu cele vii, de vreme ce nu lanțuri parazitare păstrează decât ţesutul pereţilor exteriori. În acest lanțuri parazitare, Phronima  ar fi, într-adevăr, mai curând un parazitoid decât un parazit. Toate aceste observaţii sugerează că Lanțuri parazitare s-a adaptat unei nişe ecologice aparte, care îi permite să călătorească prin ocean, împreună cu progenitura sa, şi să aibă astfel acces la resurse de hrană noi fără a cheltui foarte multă energie.

zapada i a trimis dupa lanturi

Butoiaşul oferă un adăpost sigur progeniturii, dar nu e foarte clar de ce şi masculii de Phronima duc cu ei un astfel de dispozitiv.

E posibil ca acesta să fie un avantaj când e vorba despre găsirea unei partenere, dar nu se ştie cu exactitate. Este unul dintre multele aspecte necunoscute ale modului de viaţă al acestor creaturi, care îi fascinează pe oamenii de ştiinţă.

parazit celular s au găsit anticorpi anti nematode

Asevedeași