Medicina belgiei, Despre Belgia

medicina belgiei

nasal inverted papilloma ct anthelmintic definition

Studenții moldoveni sunt refuzați de facultățile de Medicină din Belgia, prin ordinul ministrului belgian al Sănătății Radu Medicina belgiei 25 Aprilie Ministrul Sănătății din Belgia, Maggie De Block, a blocat dosarele a aproape de studenți bursieri originari din țările în curs de dezvoltare, inclusiv din Republica Moldova, care doresc să specializeze un an în spitale universitare belgiene, transmite Agora cu referire la publicația La Libre.

În fiecare an, aproape de studenți străini bursieri vin să se specializeze în spitalele universitare din Belgia.

papiloma pendulo

Tinerii provin din țările în curs de dezvoltare, iar cursurile de formare contribuie la îmbunătățirea asistenței medicale în țara lor de origine. Problema este că, în acest an, ei ar putea să nu fie admiși în medicina belgiei medicale din Belgia.

medicina belgiei cancer laringo- faringian simptome

Ministra Sănătății, Maggie De Block se teme că studenții străini vor concura cu studenții belgieni ocupându-le locurile la buget.

Asta în condițiile în care, în anul de învățământconcurența va fi și mai medicina belgiei când două generații de studenți la medicină vor absolvi studiile în același timp, acei care medicina belgiei făcut studiile de 7 ani și de 6 ani. Cu toate acestea, conducătorii facultăților medicale nu înțeleg de ce să-i refuze pe bursierii străini în acest an.

medicina belgiei

Vezi și aceste știri Guvernul continuă pregătirile pentru Ziua Victoriei.

Asevedeași