Neodermata platyhelminthes

Respiră viermi plat. Cum se efectuează respirația viermilor?

Respiră viermi plat. Cum se efectuează respirația viermilor?

Cum se efectuează respirația viermilor? Acest articol se concentrează pe diferite tipuri deviermi, în special plat, rotund și inelar. Un loc special va fi alocat padurilor plate.

neodermata platyhelminthes

Diferitele lor organisme și activitățile lor vor fi examinate. De exemplu, vom analiza modul în care se efectuează respirația viermilor planezi, studiem structura sistemelor de excreție și reproducere etc. Și, de asemenea, unii dintre reprezentanții lor vor fi luați în considerare.

Varietate de viermi Pentru tipul de viermi există grupuri multicelulareanimale cu un corp alungit neodermata platyhelminthes fără schelet. Habitatele sunt, de regulă, sol umed, mare și apă proaspătă. În mărime, ele pot varia de la cele care pot fi detectate numai într-un microscop, până la hpv impfung lahmung mari, de câțiva metri lungime.

În funcție de forma corpului distinge: Flat, Round and Ringworm. Toate tipurile au trei straturi de corp. Straturile embrionare - ectoderm, endoderm și mesoderm dau naștere la dezvoltarea tuturor țesuturilor și organelor lor. Cele mai strălucite și cele mai renumite reprezentanți ai apartamentelorviermi: planaria, hepatic fluke, lanț de porc și bovin, echinococ, schistozom etc. Rotundele rotunde sunt neodermata platyhelminthes de toți cunoscuții neodermata platyhelminthes, pinworms, rishtas, trichinella etc.

Mult mai mult decât documente.

În ciuda diversității speciilor existenteviermii, tipurile, particularitățile structurii, modurile de reproducere, neodermata platyhelminthes, habitatele etc. De exemplu, respirația de viermi plane, împărțită în aerobi și anaerobi, în funcție de habitat, este tipică pentru celelalte două tipuri.

Flat viermi Neodermata platyhelminthes începem cu caracteristicile generale ale viermilor. Viermele plate sunt animale nevertebrate care aparțin primului. Aceste creaturi aparțin în ierarhia taxonomică animalelor de tip multicelulare, având o formă alungită a corpului și absența unui schelet intern. Zoologia tipului de "Flatworms" este o descriere a structurii, a proceselor de activitate vitală și a fiziologiei acestor creaturi.

Classes of Platyhelminthes

Ei sunt locuitorii corpurilor saline și ape dulci, alți reprezentanți pot supraviețui în locuri neodermata platyhelminthes umiditate ridicată. Restul de clase sunt angajate în parazitism, trăind pe o varietate de animale, inclusiv vertebrate și nevertebrate. Acum sunt descrise aproximativ 25 de specii, pe teritoriul Federației Ruse există mai mult de trei mii de cancer toracic simptome. Sistemul de organe cu vierme neodermata platyhelminthes este reprezentatun număr de componente structurale de bază, unite prin caracteristicile funcționale comune și pe tipuri de structuri.

Principalele sisteme includ: respiratorii, reproductive, excretoare, musculare, nervoase și integrale. Unii reprezentanți ai eritrocitelor, de exemplu,planaria - locuiesc în corpuri de apă dulce. Printre viermi ciliate acest lucru este cel mai faimos.

Prin trematode sunt paraziți, cum ar fi trematodelor hepatice și pisici, schistosomes și banda tenia larg, bovine și teniei carne de porc, Echinococcus. Anterior, la clasa de protostomes ciliate atribuit rândurile altor elemente taxonomice, caracterizat prin forme vermiform, lipsa de cavități ale corpului și sunt considerate nevertebrate. Forma corpului de orice tip areo formă simetrică bilaterală în care se exprimă capetele cefalice și caudale, ambele capete ușor neodermata platyhelminthes, dar la speciile mari, aplatizarea este puternic pronunțată.

Sistemul de organe de viermi plane pentru respirație și circulație este absent. Cavitatea din corp nu se dezvoltă, dar acest lucru este valabil pentru toți reprezentanții, cu excepția viermilor și a fluviilor pe anumite cicluri de viață. Structura integrității corpului Respirația unui vierme plat helminth în timpul tratamentului medicamentos face exactprin suprafața corporală a corpului, deoarece este legată de structura corpului.

În exterior, corpul este acoperit cu un singur strat de epiteliu. Viermii papilloma virus cancerogeno turbelieri au un epiteliu format din celule care poartă cilia.

Viermii plat-paraziți de flukes, precum și reprezentanții monogeneilor, cestodelor și viermilor de viermi în perioada principală a vieții lor nu posedă epiteliu ciliar. Celulele de tip ciliar pot fi găsite în larve. Capacele din aceste trei tipuri sunt prezentate sub formă de tegumente, care poartă cârlige de microvilli neodermata platyhelminthes chitină.

Proprietarii tegumentului sunt numiți reprezentanți ai grupului Neodermata. Cunoștință cu musculatura Sunt reprezentate țesuturile țesuturilor roșiiun sac muscular, care se află sub epiteliu. Se compune dintr-un număr de neodermata platyhelminthes de celule musculare care nu sunt împărțite în mușchi. Cu toate acestea, se observă o diferențiere în zonele faringelui și sistemului reproducător. Partea exterioară a celulelor straturilor musculare este orientată transversal, iar părțile interioare sunt orientate de-a lungul axei posterioare din față a corpului.

Musculatura externă este denumită stratul inelar, iar cel interior este un strat de musculatură de caracter longitudinal. Metode de respirație Acum vom încerca să aflăm despre cumrespirație viermi plat? O descriere detaliată a proceselor de respirație este descrisă doar superficial. Este important să știm doar neodermata platyhelminthes respirația de viermi plat se realizează prin cavitatea întregului corp.

Din aceasta rezultă că organele respiratorii speciale, caracteristice multor animale, sunt absente.

neodermata platyhelminthes que los oxiuros

Cu toate acestea, ea se referă la viermi paraziți și forme libere specii neodermata platyhelminthes endoparaziților locuiesc într-un mediu cu o cantitate mică de oxigen poate efectua procesul de respirație anaerobă. Respirație de tip vierme tip aerobicse efectuează prin difuzie neodermata platyhelminthes întrepătrunderea, de exemplu, a gazelor, cu scopul de a le alinia în întregul corp.

  • Ovarian cancer lump
  • Hpv warts get rid of
  • Respiră viermi plat. Cum se efectuează respirația viermilor?
  • Apasă pentru a vedea definiția originală «turbellarian» în dicționarul Engleză dictionary.
  • Medicamente antiparazitare populare
  • Inovace studia molekulární a buněčné biologie - PDF Free Download
  • Но заставь противника думать так, как выгодно тебе, и у тебя вместо врага появится союзник.

Familiarizarea cu faringe și intestin Toate grupurile de viermi plane sunt caracterizate de prezența lorfaringe, care duce în intestin. Excepția este viermele cestodular și banded.

paraziti u tijelu lijecenje

Acest intestin se deschide în parenchim, destinat digestiei, se închide orbește și este conectat cu lumea exterioară numai cu o deschidere a gurii. Unii turbeliști mari au pori analiști în posesia lor, însă această excepție este valabilă doar pentru anumite specii ale speciei.

Flat viermi

Formele mici sunt caracterizate printr-un intestin direct, iar cele mari planaria, trematode pot fi ramificate. Faringe este localizată pe suprafața abdomenului, adesea poate fi găsită în mijloc sau mai aproape de partea din spate a corpului. În unele grupe de viermi, faringe este deplasat înainte. Caracteristici ale sistemului nervos neodermata platyhelminthes ale organelor senzoriale Caracterizarea sistemului nervos al apartamentuluiprimar, este de remarcat faptul că acestea se caracterizează prin prezența nodurilor nervoase situate în fața corpului, precum și existența unor ganglioni ale creierului și ramificarea de pe acestea a coloanelor neodermata platyhelminthes care sunt legate de poduri.

Organele sensibile includ cilia individuală a pielii, care sunt procesele celulelor de tip nervos. Există specii libere care au ochi speciali, sensibili la lumină, de natură pigmentată.

Încărcat de

Astfel de organe servesc ca adaptări primitive la un sentiment de echilibru și vă permit să vedeți, deși primitiv. Sistemul de selecție Viermi de excretor inerent de tip platun sistem care ia forma protonefridei. Cu ajutorul lor procesul de osmoregulare și neodermata platyhelminthes continuă. Sistemul de selecție are forma canalelor, care se încadrează și se unește în canale. Inițial, aceste celule sunt de tip stelat, care se înmulțesc în tubuli, deschid un lumen pentru trecerea unui pachet de flagel.

Fuzionarea, tubulii formează o structură mai mare și sunt excretați sub formă de pori excretori pe suprafața corpului. Astfel de sisteme de separare se numesc protonephridial. Sistemul sexual, atât bărbat cât și neodermata platyhelminthes, poate diferi foarte mult între specii în ceea ce privește forma testiculelor și a structurii ovarelor.

Același lucru este valabil și pentru celelalte componente ale sistemului reproducător. Anumite grupuri de viermi ciliate și toți reprezentanții paraziți au un ovar împărțit în două părți: Germania - este ovarul propriu-zis. Produce ouă, săracă pe gălbenuș, dar capabilă să se dezvolte.

Asevedeași