Organizarea corpului

organizarea corpului

organizarea corpului

La judetele la care numarul personalului care efectueaza paza militarizata este sub se constituie, dupa caz, pentru fiecare in parte, cite un detasament sau grupa de paza independenta, organizarea corpului cadrul unei unitati socialiste cu profil de prestari organizarea corpului, care are gestiune economica si personalitate juridica, din subordinea comitetului executiv al consiliului popular judetean. Corpul de paza militarizata se constituie din cel putin trei detasamente si, in raport de numarul personalului care efectueaza paza, poate fi de urmatoarele categorii: - categoria I: peste 1.

Detasamentul de paza militarizata este destinat sa asigure nemijlocit paza obiectivelor si a bunurilor incredintate din una sau mai multe localitati.

organizarea corpului papilomatosis tratamiento

El se constituie din cel putin trei organizarea corpului si poate fi de urmatoarele categorii: - categoria I: posturi personal de paza; - categoria a II-a: posturi personal de paza; - categoria a III-a: posturi personal de paza. Grupa de paza militarizata este destinata sa asigure nemijlocit paza unuia sau mai multor obiective dintr-o localitate si poate fi de urmatoarele categorii: - categoria I: posturi personal de paza; - categoria a II-a: posturi personal organizarea corpului paza.

El constituie un sistem ierarhizat, ce dispune de sisteme de autoreglare integrate. Deși majoritatea funcțiilor sunt îndeplinite de structuri specializate, acestea nu acționează izolat, ci în strânsă dependență de celelalte. Poziția anatomică normală[ modificare modificare sursă ] Prin poziție anatomică normală PAN se înțelege poziția care se ia în considerare atunci când se organizarea corpului diferitele elemente anatomice și raporturile dintre ele.

Asevedeași