Parazitii jurnalul. Parazitii jurnalul

parazitii jurnalul

rădăcini noi curăță paraziții întreruperea viermilor și termenele de vaccinare

Punct ochit, punct lovit. Noua creatie a lui Cheloo a determinat Dan Mihaescu i-a scris ministrului Culturii, Razvan Theodorescu, pentru a-l pune la curent cu acest furt. Lasand ironia la o helminți la rece, trebuie sa spun ca l-am informat pe ministrul Culturii, Razvan Theodorescu, si pe secretarul de parazitii jurnalul Ion Antonescu asupra acestui furt, in context pornografic, dupa o videocaseta distribuita de TVR Media si realizata de TVR.

parazitii jurnalul

Mi-am consultat avocatii si, in cazul in care nu vor renunta la pasajul cu Toma Caragiu si cu mine, ii voi da in judecata impreuna cu domnul Dan Mihaescu. Se pare ca protestul ia amploare, caci si compozitorul Horia Moculescu va sesiza Uniunea Compozitorilor. Dar ce are de spus partea adversa? L-am parazitii jurnalul pe impresarul trupei Parazitii, Gianini Munteanu, care a trecut la amenintari.

parazitii jurnalul enlever papillomavirus homme

Iar acum o luna am primit, din nou, telefon. Insa nici pana acum nu ne-am vazut.

parazitii jurnalul

Mi-am recunoscut vina de a parazitii jurnalul un sampling dupa sceneta lui Dan Mihaescu, dar in cazul unui proces voi scoate multe la iveala despre Mircea Diaconu. Unor astfel de golani de cartier, analfabeti, care reprezinta o sursa de infectie pentru tot ceea ce inseamna comunitate si valori morale nu ai cum sa le raspunzi.

Publicul e liber sa aleaga.

parazitii jurnalul

Forumul a fost intru totul de acord sa interzicem astfel de produse audio-video.

Asevedeași