Parazitii praf

parazitii praf

human papillomavirus hpv mouth condyloma acuminata path outlines

These lyrics are waiting for review Mitza Astefanoaei suggested changes to these lyrics. I: Bem alcool, nu racoritoare in beci la soare Sau oricum departe parazitii praf soare Cand trag prea tare ma misc in reluare Si vad fetze care imi cer sa spun vorbe murdare Nu stimulez colectionare de vibratoare In Rai n-am rezervare, acolo platim sa plutim sau stam in picioare Par mereu pe picior de plecare, e fals ca falsa mea pudoare Sunt preocupat de vin si gratare Sunt inca in stare parazitii praf functionare Orice zi s-o facem sarbatoare Cu pahare sparte, nu confetti si inimioare Esti tare suparat sau mi se ce sunt din viermi, Frate, curva ramane curva si la a a reincarnare Avem o iarba rea, s-o terminam e-o provocare Si-o s-aprind un mare joint direct din lumanare Da, sunt aici din pura intamplare si-n continuare dau la fel de lent rime ametitoare.

papillomavirus azote liquide

Refren x2 :. II: Evit multimea in viteza, lovit cumplit de vin, Va invit in paradisul lichid, colind Cu doua palme in loc de arme nu sunt multe Dar bat omu' cat e cald ca daca e rece pute beah Ii indes in bot iarba si se comporta ca o coarda Imi pune parazitii praf pieptul un parazitii praf negru ce tare!

some anthelmintic therapeutic agents work by

Si mi-arata o poza cu ma-ta mare luminata cu o lumanare Arunca cu coliva, eu cu saliva Ah, ma dati afara Reportar un problema.

Asevedeași