Pentru giardiază. Giardiaza, tratamentul simptomelor

Antigen Giardia (materii fecale) | Regina Maria

Taburi verticale Descriere Giardiaza este o boală diareică majoră, prezentă în întreaga lume.

pentru giardiază

Giardia intestinalis cunoscută anterior sub numele de Giardia lambliaagentul său cauzal, este cel mai frecvent parazit identificat în întreaga lume.

Giardia intestinalis poate provoca colonizare asimptomatică sau boală diareică acută sau cronică.

pentru giardiază

Este o cauză obișnuită a diareei cronice și a întârzierii creșterii la copiii din țările în curs de dezvoltare. Giardiaza reprezintă, de obicei, o zoonoză cu infecție încrucișată între animale și oameni. Giardia intestinalis pentru giardiază fost izolată în scaunele câinilor, pisicilor și la primate.

GIARDIASIS -- STRUCTURE, LIFE CYCLE, SYMPTOMS, DIAGNOSIS, TREATMENT -- BY PHANINDRA GUPTA

Speciile Giardia sunt endemice în zonele din lume care au salubritate precară. În țările în curs de dezvoltare, boala este o cauză importantă de morbiditate.

pentru giardiază papillomatosis skin pathology

Pentru giardiază intestinalis cască de siguranță un agent patogen deosebit de important pentru persoanele cu malnutriție, imunodeficiențe sau fibroză chistică. Grupurile cu risc crescut pentru giardiază includ călătorii în zone endemice, indivizii imunocompromiși și anumiți bărbați homosexuali activi.

Tratamentul standard pentru giardiază constă în terapia cu antibiotice.

hpv vaccine booster define squamous papillomas

Metronidazolul este cel mai frecvent antibiotic prescris pentru această afecțiune. Interpretari Dacă testul este negativ, atunci diareea unei persoane se poate datora unei alte cauze.

pentru giardiază tratamentul paraziților pentru sugari

De asemenea, pot exista prea puțini paraziți pentru a putea fi detectați în eșantionul testat. Medicul poate să comande teste suplimentare pentru a căuta cauza simptomelor persistente.

pentru giardiază

Dacă testul este pozitiv, persoana are infecție parazitară.

Asevedeași