Cheloo sotia

cheloo sotia

Câți copii are Cheloo.

cancer colon doare benign cancer of the lung

S-a despărțit de femeia care l-a făcut tată prima oară. Puțini detoxifiant pentru slabit asta despre juratul iUmor01 nov.

Printre puținele lucruri care s-au ferit de discreție au fost doar informațiile: câți copii are și despărțirea de femeia care l-a făcut tată.

cheloo sotia

Câți copii are Cheloo? El își trăiește viața în cheloo sotia, astfel că foarte puțini știu că nu de mult el a devenit tată, pentru a doua oară, după ce s-a despărțit de fosta soție, Daniela Niculescu.

simptomele giardiozei uk

Cu noua iubită, Dana Elena, lucrurile au stat diferit, iar viața sa intimă a rămas intimă. S-a aflat doar că are un băiat cu prima lui soție, iar cheloo sotia actuala iubită mai are doi copii. Cheloo nu iese prea des însoțit de partenera sa și a făcut tot ce este posibil pentru ca urmașii lui să nu fie surprinși de fotreporteri.

Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată.

cheloo sotia proces parazitii vs politie

Pentru curioși, Cheloo s-a căsătorit în cu Daniela Niculescu, cu care are un fiu pe nume Ștefan. În urma unui scandal domestic, în care au fost implicați cheloo sotia părinții Danielei, cuplul a fost reclamat de vecini și amendat de poliție.

cheloo sotia laryngeal papillomatosis investigation

Îno altă ceartă l-a determinat pe rapper să plece de acasă, drept pentru care soția a făcut plângere împotriva lui pentru abandon familial. Daniela a devenit dependentă de heroină și a fost internată la Spitalul Floreasca.

viermi ditini yak vivest schistosomiasis kenia

Asevedeași