Paraziți argulus

Medicament JBL ArguPond Plus 5l

Comentarii (2)

Descriere Review-uri 0 Medicament impotriva paduchelui de crap Argulusviermelui ancora Lernaeacrustaceului de branhii Ergasilus etc. Instructiuni de utilizare: ml suspensie paraziți argulus aditiv pentru l apa de acvariu Ingrediente active in functie paraziți argulus tip si cantitate: ml de suspensie contin: Diflubenzuron mg Medicament impotriva paduchelui de crap Argulusviermelui ancora Lernaeacrustaceului de branhii Ergasilus etc.

Pestii infectati cu paduchi de crap sunt timizi, prezinta comportament anormal — sar in special noaptea — si incearca sa se frece de pietre.

paraziți argulus confluent and reticulated papillomatosis pathology outlines

Muscaturile paduchilor de crap pot determina aparitia de pete inflamate pe piele. Paduchii de crap sunt vizibili cu ochiul liber sub forma unor paraziti cu o lungime de mm, de forma unei unghii. Viermii ancora pot fi identificati cu usurinta sub forma unor paraziti lungi ca o tija cu ramuri si doi saci lungi pentru oua.

Capul se ingroapa paraziți argulus buzunarele solzilor, provocând inflamatii.

JBL ArguPond Plus, 5L, pt 100000L, 2713400, Medicament paraziti

La crustaceele de branhii numai femelele sunt parazite. O infectie cu crustacee de branhii se recunoaste cu ochiul liber dupa ridicarea cu grija a unei membrane a branhieiavând forma unei tije albicioase.

Deoarece crustaceele isi modifica frecvent locul, mucoasa branhiilor paraziți argulus fi afectata pe o suprafata mare. Contraindicatii: Nu se cunosc.

9 Lucruri despre paraziţii peștilor

Precautii: Medicament JBL Aradol Plusml este ineficient la temperaturi ale apei sub 18 C, de aceea se va utiliza numai la temperaturi de peste 18°C. A nu se utiliza in apa sarata cu nevertebrate corali, melci, scoici, creveti etc. Tratamentul impotriva viermilor ancora este recomandat numai daca se observa unul pâna la doi viermi la fiecare peste. Pestii foarte infectati trebuie eutanasiati in mod corespunzator.

In paraziți argulus unei infectii puternice sectiunea viermilor ancora omorâti de medicament, care este profund infipta in pielea pestilor, va cauza o otravire secundara a pestilor, care este letala.

Categorii relaţionate

Reactii adverse: Nu se cunosc. In cazul in care observati reactii adverse la pesti, va rugam sa ne informati atât pe noi, cât si pe medicul dvs. Pentru pesti ornamentali in paraziți argulus Mod de administrare: Inainte si pe durata utilizarii orice carbon activ trebuie indepartat din filtru, trebuie oprite dispozitivele UV-C si aparatele de imbunatatire a nivelului de CO2 si, in apa sarata, indepartatoarele de spuma si ozonizatoarele trebuie oprite. Paraziți argulus va fi aerat cu o pompa cu diafragma si piatra de aer in timpul tratamentului.

paraziți argulus ouă de vierme

Dozarea si durata tratamentului: Agitati puternic flaconul timp de un minut. In cazul in care tratamentul trebuie repetat, ml sunt suficienti pentru L de apa. Hranirea in timpul tratamentului: Dupa inceperea tratamentului nu hraniti pestii timp de 3 zile.

Medicament JBL ArguPond Plus 5l

Incepând din a 4-a zi incepeti din nou hranirea cu cantitate redusa. Filtrarea in timpul tratamentului: Filtrele extrem de active din punct de vedere biologic, care nu au fost curatate pentru o perioada lunga de timp, pot face paraziți argulus partial inactiv.

paraziți argulus

De aceea recomandam curatarea filtrului inainte de administrare. Indicatii in caz de supradoza, intrerupere sau incetare prematura a tratamentului: In cazul unei supradoze, jumatate din apa trebuie schimbata.

Dupa tratament: Filtrati apa din acvariu prin carbon activ timp de 24 de ore paraziți argulus tratament, pentru a indeparta urmele reziduale ale medicamentului. Carbonul activ va fi eliminat corespunzator dupa aceea. Adaugarea elementelor de activare a bacteriilor in apa de acvariu ajuta la inlocuirea bacteriilor curatatoare afectate.

Paraziți argulus se feri de lumina si caldura, pastrati produsul in ambalajul original.

paraziți argulus

Scrie un review.

Asevedeași