Paraziți sclavi,

paraziți sclavi

CLICK pe știrea în întregime.

Parazitii - Din inima strazii (nr.99)

Ce-i de spus lui Iulian Surugiu? Tocmai că-ntr-o țară democrată se poate orice. Inclusiv ca Paraziții să facă vers, adică artă. Arta nu se judecă la tribunal.

paraziți sclavi papilloma virus morte

Se prizează, se judecă de public sau se înjură: în paști pe mamele lor, ia mai dă-i-dracului, niște golani! În toate cazurile, cel mai mișto este să știi că artei îi răspunzi cu artă.

Suta - Wikipedia

Ai ascultat? Mai ascultă o dată marfa de la Paraziții: Recitește. Să dai în judecată Paraziții e chiar lipsă de judecată. De ce? De unde vin versurile?

Din underground, doar n-ai vrea laude de la paraziți. În underground sunt alte legi golanii chiar fac artă, arta e un fel de imunitate politică. Să dai în judecată înseamnă că n-o ai cu arta, cu înțelegerea socială. Tu, chiar polițistul care ar trebui să priceapă cum paraziți sclavi societatea.

În undeground merg Legile protestului social.

Care e protestul? Nu este un reper social. Polițistul însuși este o problemă.

paraziți sclavi

O recunosc, de altfel, chiar polițiștii. Surugiu uită cazul Lepa și uciderea, recent, a unui polițist.

Finanțiștii români, sclavi sau paraziți ai sistemului?

Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade Bogdan Bănică bagă aceleași rime ca Paraziții, nu? Bănică spune: Polițistul e laș, acceptă condiții mizere. Paraziții spun cu vorbele artei: Îi lingău convins N-are nici-un vis A lovit in societate ca boala-n port Ca patrulă e sclav 3.

Spune: treziți-vă!

Finanțiștii români, sclavi sau paraziți ai sistemului?

Spuneți adevărul, ieșiți din confort. Răul e îngrozitor, ne apasă! Hahaha, păi, ce suntem la grădiniță? În underground dacă nu crapă el, crapi tu. Cuvintele sunt violente, veninoase.

Account Options

O dai la "Totul sau nimic". Poți să n-ai imaginație, dar nici să intri în jocul Parazițiilor, nu se poate.

Когда Сьюзан вернулась в Третий узел, Грег Хейл как ни в чем не бывало тихо сидел за своим терминалом.

Dar ce-nseamnă să ai imaginație? Înseamnă să nu te jignești, ci să înțelegi, să te ridici ca pufuleții în aer, decenu, paraziți sclavi te bucuri de imaginația celuilalt.

Sunt prea urâte cuvintele urâte? Păi, înFacebookul are cuvinte-expresii mai "scârboase", injurioase, decât orice cuvinte ale Parazițiilor. În artă, ca și-n democrație, orice cuvânt este valabil.

Acolo, este ca o imunitate parlamentară. Nu, împotriva Parazițiilor ar trebui să se ridice sindicalistul-polițist Surugiu, ci împotriva cauzelor profunde, paraziți sclavi, politicienilor, care fac din polițiști niște râme. Politicienii, de exemplu, nu-s artă, sunt reali, schimbă imaginea și destinul fiecărui coleg-polițist. Nu ți se pare că Surugiu a căzut în capcana întinsă 'prin cuvinte" de Paraziții?

post papilloma definition

Păi, dacă n-are imaginație Dar ce să fac? Mi-e frică.

Asta cer finanțiștii din toată țara care au ieșit joi în stradă, blocând, timp de câteva ore, activitatea de la ghișee. Oamenii îl acuză pe Diaconu că-i tratează ca pe niște sclavi, blocându-le șansele de promovare și eliminându-i pe cei care îndrăznesc să i se opună, fie prin demiteri, fie prin detașări în colțuri de țară uitate de lume.

Paraziții au băgat aceste două paraziti kod psa special. Ca două-bombe, pe care dacă pici, ai sărit în aer.

Te faci pufuleți. PS: Evident, nu toți polițiștii sunt lași. Și sunt polițiști care ascultă Paraziții, înțeleg paraziții.

  1. Никто лучше его не знал, как тщательно следило агентство за своими сотрудниками, поэтому сообщения, приходящие на этот пейджер, как и отправляемые с него, Стратмор старательно оберегал от чужих глаз.

  2. Его пальцы набирали слова медленно, но решительно.

  3. Paraziții - Suta (, Cassette) | Discogs
  4. Беккер заметил металлический блеск в тот самый миг, когда убийца поднимал пистолет, и, как спринтер, срывающийся с места при звуке стартового выстрела, рванулся .

  5. Paraziți de veveriță roșie

Asevedeași