Parazitii cna,

parazitii cna

Parazitii feat Dan Lazar Toate-s la fel (cenzurat)

Acțiunile voastre ne alimentează ura". Era o piesă puternică, o piesă despre lupta cu partidul-stat PSD, în care jurnaliștii erau bătuți când îndrăzneau să zică orice.

Paraziți, Grasu XXL și BUG Mafia au fost interziși de CNA. Vezi care este motivul - Ştiri de Cluj

Din păcate, acel sentiment s-a diluat mult în Paraziții, odată cu vârsta. Și Cheloo, care lupta alături de tinerii marginalizați din România contra unui sistem comercial, acum este parte fix din acel sistem de divertisment televizat de prost gust care funcționează ca fabrică de știri pentru tabloide.

parazitii cna romoxibendazol antihelmintic

Ceea ce na, e trist, dar ok, cu toții ajungem să facem mizerii neplăcute pentru bani. Problema cu Cheloo e că el mimează că păstrează în continuare sentimentul ăla de revoltă și ură anti-sistem pe care îl avea acum un deceniu.

Dar, cum e greu să lupți anti-sistem când lucrezi pentru trustul Intact, cel al familiei infractorului Dan Voiculescu, Cheloo și-a ales ținte noi.

Recomandări Video

Fie că e la Xfactor sau iUmor, Cheloo pare că trebuie să parazitii cna înfurie, să spună ceva incorect politic și să insulte gratuit niște oameni la televizor în cel mai grosolan mod posibil. Evident, unii o să spună că parazitii cna motive, că acel concurent îl făcuse rasist, homofob și-i spusese că și-a abandonat familia. Totuși, partea dubioasă nu este că îl amenință Cheloo pe unul, că asta face de parazitii cna buni, ci că producătorii emisiunii de pe Antena 1 au lăsat acest moment pe post cum le-au lăsat pe multe altele, nu se taie la montaj niciun fel de derapaj al rapperului, indiferent de amenzi.

  • Alimente pt detoxifierea organismului
  • Pancreatic cancer awareness

Așa poți să zici parazitii cna a devenit omul care înjură și amenință la televizor fără să-și piardă jobul, un fel de Mircea Badea pentru un public ceva mai tabloid. Dacă nu parazitii cna crezi, hai să-ți arăt un scurt istoric de violență în limbaj al lui Cheloo la TV.

În înjura din cauza unui copil care cânta manele rock X-factor a fost adus înîn România, la Antena 1, dar a avut rezultate destul de slabe față de producțiile similare pe PRO TV, așa că în au zis să meargă într-o altă zonă și l-au racolat pe Cheloo de la Paraziții, ca ăla rău din emisiune.

Toate momentele cu amenințări și înjurături pentru care Cheloo nu ar trebui să mai fie la TV

Prima lui victimă a fost Zoltan Kacso, un puștan de 18 ani care cânta manele rock la chitară. Și practic apelezi la niște tertipuri jenante și la o atitudine foarte proastă. Copiii s-ar putea să tragă concluzii că ce faci tu e bine.

parazitii cna

Nu încerca să fii ceea ce nu ești, prietene. Plus alte înjurături care nu se înțeleg în bipurile de la montaj.

În aceeași seară, au bătut la audiențe serialul Suleyman Magnificul cu scandalul ăsta fictiv și așa a renăscut Cheloo ca personaj tabloid. Îmi parazitii cna mult ipocrizia aia cu ce concluzii trag copiii, chiar înainte să ia arogant lumea la înjurături. Pe internet toate clipurile cu jurizarea au fost șterse la plângerea de copyright Antena Group, conform YouTube.

  • Paraziții - Wikipedia
  • În luna mai li se alătură Ombladon Bogdan Ionuț Păstacă.
  • Hpv virus and bladder cancer
  • Cheloo site oficial
  • Leac de helmint
  • De asemenea, acesta a precizat ca formatia BUG Mafia nu este afectata deloc de aceasta decizie a Consiliului National al Audiovizualului.
  • Warts on foot liquid nitrogen

Delia a încercat s-o dreagă, iar parazitii cna a fost ținut în emisiune încă o etapă, ca să fie siguri că nu se plânge de homofobie. Partea tristă e că, întrustul familiei Voiculescu îl amenința pe concurentul gay parazitii cna procese, pentru că se plângea în fața televiziunilor italiene de ce i s-a întâmplat. Asta e ca și cum ai spune că formatul emisiunii este homofobia. L-a amenințat pe unul că-l bate îndar nu fără 3 de euro Tipul ăsta se numea Cosmin Parazitii cna și evident Cheloo n-a putut să se abțină să se ia de nume.

ce poate fi fără viermi

Dar nu asta e problema, că na, era emisiune de glume. Cheloo s-a luat de el și el a făcut glumiță că ascultă Paraziții când era mic, dar acum are discernământ.

remede papillomavirus homme

Îți jur că, când o să am trei mii de euro, o să vin să te bat", zice Cheloo. Bendeac hpv warzen dauer scaldă printr-o poveste la montaj cum atât l-a costat pe Cheloo o bătaie mai veche, toți încearcă s-o dea ca o glumă, dar nu părea deloc din tonul vocii rapperului. Înjurăturile sunt singurul lucru cu care se umple timpul mort în emisiune Faptul că au observat că CNA nu ia în serios amenințările sau înjurăturile sale, au dat cumva mână liberă celor parazitii cna la Antena să creeze acest tip de umor în jurul lui Cheloo.

what is human papillomavirus type 16

Niște oameni care încă mai au impresia că înjurăturile de clasa a șasea sunt esența umorului continuă o emisiune care poți să zici că promovează violența în limbaj. Chiar și momentele lor de umor din timpul emisiunii, alea postate pe net pe paginile oficiale de YouTube ale trustului sunt tot cu înjurături și amenințări.

Paraziți, Grasu XXL și BUG Mafia au fost interziși de CNA. Vezi care este motivul

N-ai cum să nu te întristezi când te gândești că asta a ajuns rapperul român oldschool - o vedetă pe posturi tabloide care mai trage o înjurătură de dragul audienței. Trist e că, și dacă la un moment dat se va sesiza CNA că ceea ce face Cheloo e aiurea, probabil că va fi mutat la o altă emisiune în care își poate exprima părerile inofensive pentru politicieni, dar foarte insultătoare pentru diverse categorii sociale.

Până la parazitii cna vorbim de trustul care îl ține pe Mircea Badea.

parazitii cna

Asevedeași