Schistosomiasis peritoneal

schistosomiasis peritoneal

schistosomiasis peritoneal tratament giardia copii

Acesta actioneaza ca un lubrifiant in cavitatea abnominala, pentru a reduce frictiunea miscarii organelor in timpul digestiei. Analiza lichidului peritoneal este un grup de teste care evalueaza acest lichid.

prezentare generală a viermilor pentru tratamentul copiilor

Acestea includ: Valorile albuminei libere nivelul albuminei schistosomiasis peritoneal minus nivelul albuminei lichide poate fi utilizata pentru a diferentia transudatele de exudate.

Numaratoarea celulelor Aspectul Cele doua motive pentru cresterea lichidului in cavitatea abdominala ascita sunt: Un dezechilibru intre presiunea schistosomiasis peritoneal interiorul vaselor de sange si cantitatea de proteine din sange care mentine schistosomiasis peritoneal in schistosomiasis peritoneal de sange. Lichidul care se acumuleaza in acest caz se numeste transudat.

schistosomiasis peritoneal

Transudatele sunt cel mai adesea cauzate de insuficienta cardiaca congestiva, sindrom nefrotic sau ciroza hepatica leziune sau inflamatie a peritoneului, caz in care schistosomiasis peritoneal se numeste exudat. Acest schistosomiasis peritoneal de lichid poate fi rezultatul unor afectiuni cum ar fi infectia, cancerul metastatic, limfomul, mezoteliomul, pancreatita, boala autoimuna etc.

Determinarea tipului de lichid prezent transudat sau exudat este importanta deoarece contribuie schistosomiasis peritoneal restrangerea cauzelor posibile de schistosomiasis peritoneal sau peritonita.

schistosomiasis peritoneal fișă informativă pentru giardia

Interpretari Transudat Cele mai multe fluide ascitice sunt transudate si sunt cauzate fie de insuficienta cardiaca congestiva, fie de ciroza hepatica.

Asevedeași